Regatta

Bij Regatta helpen we mensen gelukkig en gezond te leven door lekker buiten te zijn. Dus natuurlijk willen we ook voor toekomstige generaties zorg dragen voor onze buitenruimtes. We zijn nog niet perfect, maar we streven ernaar ons best te doen en we zijn toegewijd aan eerlijkheid in alles wat we doen. Door producten uit onze duurzame kledingcollectie te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw kledingstuk aan minstens één van de volgende criteria op deze pagina voldoet.

Sustainable Cotton: Onze duurzame kwaliteitskatoen is beter voor het milieu en de landbouwgemeenschappen - het bevordert positieve praktijken in de hele katoenindustrie - en biedt onze klanten een betere keuze.

Gerecycled plastic: Kleding gemaakt van gerecyclede plastic flessen komt voor in ons Honestly Made assortiment bij Regatta Professional, maar sindsdien hebben we deze technologie uitgebreid naar ons hoofdassortiment van Regatta. Dankzij deze technologie kunnen we zowel stoffen als isolatie van gerecyclede materialen verwerken in ons assortiment outdoorkleding en -uitrusting, zoals waterdichte jassen, geïsoleerde jacks of rugzakken.


 

Sorteer op
© 2021 - 2024 EcoWear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel