Over Ons

EcoWear biedt duurzame textielproducten voor mode en werkkleding. Wij geloven in duurzaamheid en in het maken van impact. Materialen zijn afkomstig van milieuvriendelijke bronnen en de productie van textiel is milieubewust. De producten zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, waardoor we afval reduceren. Wij willen een breed scala mensen bereiken en hen de mogelijkheid bieden om duurzame keuzes te maken. EcoWear gelooft in samenwerking en wil zijn klanten, partners en medewerkers betrekken in de missie voor een duurzamere wereld.

Er zijn vele redenen waarom u EcoWear kunt overwegen als kledingleverancier. Enkele mogelijke redenen kunnen zijn:

  • Kwaliteit: EcoWear biedt hoogwaardige kleding die gemaakt is om lang mee te gaan.
  • Verscheidenheid: EcoWear biedt een breed scala aan kledingopties voor verschillende stijlen en behoeften.
  • Service: EcoWear biedt een uitstekende klantenservice, met behulpzaam en deskundig personeel dat altijd graag helpt.
  • Duurzaamheid: EcoWear zet zich in voor duurzaamheid en gebruikt milieuvriendelijke materialen en praktijken bij de productie van de kleding.
  • Innovatie: EcoWear innoveert voortdurend en introduceert nieuwe, geavanceerde kledingontwerpen.
  • Waarde: EcoWear biedt concurrerende prijzen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

​Door EcoWear als kledingleverancier te kiezen, kunnen klanten erop vertrouwen dat ze modieuze kleding van hoge kwaliteit krijgen die gemaakt is met aandacht voor het milieu en hun budget.


Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Wij waarderen uw feedback en zijn er altijd om u te helpen. Als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Om per e-mail contact met ons op te nemen, kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk op uw bericht te reageren.

U kunt ons ook telefonisch of per mail bereiken:

Telefoon: +31 (0) 6253 073 60
Mail: info@ecowear.nl

Adres:
EcoGiving BV
Reactorweg 301, unit 2, 4
3542 AD  Utrecht

Wij zijn ook actief op social media en verwelkomen uw follow en engagement:

Instagram: ecowear.nl
LinkedIn: EcoWear

Bedankt dat u ons overweegt. We horen graag van u!


EcoWear is een label van EcoGiving. EcoGiving is een Social Enterprise en partner van MVO Nederland. Onze missie? Wij willen een positieve bijdragen leveren aan het klimaat. Textiel is nog steeds een grote vervuiler. Dit kan en moet anders! Wij willen laten zien, dat het maken en afbreken van kleding helemaal niet vervuilend hoeft te zijn. Denk bijvoorbeeld aan producten, die gerecycled zijn, die water bespaard hebben, die CO2 gecompenseerd zijn, die biologische geproduceerd zijn of die zijn gemaakt van antibacteriële materialen. Al deze vijf factoren dragen bij aan een duurzamere textielindustrie. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


 

Vernieuwen
© 2021 - 2024 EcoWear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel