SOXS Medium, Duurzame Wollen Sokken

Artikel 1 van 1
€ 19,95 (exclusief btw)

SOXS Medium, Duurzame Wollen Sokken

Het succes van de sokken van SOXS.co zit in de onweerstaanbare warmte die ze uitstralen. Je zou bijna willen dat het altijd koud was. Wij dragen ze de hele winter door op ons kantoor...;-) In SOXS zit net zoveel liefde als in de sokken die je oma voor je breide, alleen kriebelen deze niet. Dat komt door de super zachte wol van Nieuw-Zeelandse schapen. SOXS zijn heerlijk warm, natuurlijk en duurzaam geproduceerd met respect voor het dier. De productie vindt volledig in Europa plaats op een sociaal verantwoorde manier zonder kinderarbeid. SOXS en haar ateliers onderschrijven de uitgangspunten van de WTO (International Wool Textile Organisation) De uitgangspunten hiervoor zijn: Natural, Renewable & Sustainable.

Specificaties:

* Verkrijgbaar met eigen label
* Heren one size (41-48)


Prijzen:

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen

 

© 2021 - 2024 EcoWear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel