U-POWER NIAGARA S3 CI SRC ESD, GERECYCLED

Artikel 3 van 12
€ 112,70 (exclusief btw)

U-POWER NIAGARA S3 CI SRC ESD, GERECYCLED

Klimaatneutrale winterse veiligheidsschoenen, geproduceerd met  gerecyclede materialen en/of materialen uit hernieuwbare bronnen die voldoen aan de criteria van milieuvriendelijkheid en respect voor het milieu, volledig Carbon Neutral (CO2-neutraal). 

Deze hoge, comfortabele en lichtgewicht veiligheidsschoenen van de lijn Red Industry Green beschikken over een bovenwerk in microvezel met een hoog percentage gerecycled materiaal. 
Het antiperformatiesysteem Save & Flex Plus Green, volledig uit stof en “Metal Free”, gebruikt 59% gerecycled materiaal, net als de WingTex Green luchttunnel voering (66% gerecycled materiaal).
Eco-bio schoenen met een ultralichte AirToe Composite neus (gewicht slechts 50 gr) in beschermingsklasse S3 CI SRC ESD.

De U-Power Green schoenen garanderen een hoog niveau bescherming en comfort, respecteren het milieu en milieuvriendelijkheid en behouden altijd het hoge niveau van erkende kwaliteit van het merk U-Power.  
Er zijn voor 100% hernieuwbare bronnen gebruikt voor de WOW2 Green inlegzool die de voet ondersteunt en deze een aangenaam warm gevoel geeft van langdurig welzijn, en voor de antistatische, antislip, anti-olie en slijtvaste inlegzool, beide gemaakt in PU van BASF. Het voetbed is antibacterieel, anatomisch en antistatisch. 
Milieuvriendelijke veiligheidschoenen geschikt voor werk aan de lopende band, in industrie, logistiek en automatisering.

Specificaties:

• Materiaal: 66% gerecycled materiaal
• Maten: 35 tot 48

Bedrukken: 

Naast het leveren van kleding kunnen wij kleding ook voor jou bedrukken? Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met ons team! Dat kan via info@eco-wear.nl of bel naar 06-25307360. Tot snel!


Prijzen:

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@eco-wear.nl of bel 06-25307360 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2021 - 2024 EcoWear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel